Boden Scholten
Bode Scholten, 24 uur per dag in beweging
Trans Mission
Keurmerk Transport & Logistiek
13 nieuwe docks.
Een uitbreiding van maar liefst 900m2!

De tijd dat een bode met paard en wagen goederen bezorgde, ligt ver achter ons. Toch wekt onze naam de nostalgie van die tijd nog altijd op. Bode (Piet) Scholten kwam persoonlijk langs om goederen te brengen of op te halen. Inmiddels beslaat het werkgebied van Bode Scholten de hele Benelux waar we 24 uur per dag actief zijn. Tijden zijn veranderd. Wat niet veranderd is, is de persoonlijke aanpak van onze service.

Bode Scholten is gespecialiseerd in de fijnmazige distributie van stukgoederen en pallets via routevervoer en / of netwerkdistributie. Naast distributie verzorgt Bode Scholten ook  speciale transporten, dedicated vervoer, container vervoer en opslag- & warehouseactiviteiten.

Van chauffeur tot directeur houden we de lijnen kort, weten we wat er speelt en kunnen op die manier het persoonlijke karakter van de vroegere bode behouden.

Partner van TransMission
TransMission is een samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven. Logistieke dienstverleners onder één vlag. Vaak gaat het om zelfstandig ondernemers die directeur/eigenaar zijn van een familiebedrijf. Partners van TransMission werken met een vaste serviceformule, met heldere afspraken. Een hechte samenwerking is altijd het uitgangspunt.

Het zelfstandige (familie)karakter van Bode Scholten en onze samenwerking met TransMission bieden u de voordelen van een grote organisatie en de wendbaarheid van een klein bedrijf. Samen leveren we elke werkdag, in iedere plaats, op elk industrieterrein en in elke winkelpromenade in de Benelux. Van één doos, meercolli- of lengtezending, halve pallet, meerdere pallets tot volle wagens.

Contact

Bode Scholten B.V.
Postbus 36
2700 AA Zoetermeer

Fokkerstraat 9
2722 NH Zoetermeer
Industrieterrein Hoornerhage, wijk 22

Telefoon: 079 3435000
E-mail: info@bode-scholten.nl